HISTORIE

Skedsmo Rørleggerbedrift AS er en "gammel" bedrift med lange tradisjoner, og har stor kompetanse innen mange områder innen rørleggerfaget. Vi har 8 ansatte og ett fint arbeidsmiljø. Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert innen for rørleggerfaget.

I dag har vi en hovedvekt på sanitær-anlegg i boliger, flere av boligene er eksklusive boliger med høy standard og inneholder komplett gulvarmesystemer med varmepumpe, og borrehull. Vi har også installert gass-anlegg i flere av disse. Gass-anlegg består av en gasstank nedgravd, fordelingsskap med regulatorer, gasskjele og nødvendige rør samt bokser. Gass-anlegg brukes ikke bare til oppvarming, men også til komfyr, peis, grill, terrassevarmer, tørketrommel osv. Vi installerer komplett gass-anlegg og leverer det utstyret som kunden ønsker.

Under sanitær-anlegg boliger kan også nevnes totalrenovering av bad, vi har samarbeid med både murer/flislegger mebranlegger, snekker og elektriker. Vi kjenner hverandre godt etter samarbeid i mange renoveringer av bad. Vi gir også priser og utfører flere typer oppussing/modernisering f.eks: kjøkken,vaskerom, kjellere(hybler) tilbygg....

Ellers har vi mange faste kunder hvor vi har rammeavtaler, her kan nevnes:System Air,Tæruddalen boretslag ,Åsenenga Boretslag ,Aga på Furuset mfl.

Utvendig røranlegg er noe som vi liker, store som små. Vi utfører alt fra kobling av septikktanker, omlegg av gamle innlegg samt legging av nye innlegg til eneboliger, vi legger også hovedledninger og har utført mange for , og private utbyggere. Vi har samarbeid med ett graveselskap som utfører alle former for grave og anleggsvirsomhet