Oppussing av bad

Skal du pusse opp badet? Våre flinke og kompetente rørleggere står klare til å hjelpe deg! Nytt bad er det mange som ønsker seg. Derfor er oppussing av bad et av våre hovedfokusområder. 

Vil du ha befaring av ditt bad? Ta kontakt med oss i dag.

Solid kompetanse og lang erfaring

Før man starter på et stort prosjekt som oppussing av bad, er det flere ting man bør tenke nøye gjennom. Et annet punkt som er viktig ved oppussing av bad er hvor stort budsjett man har.

Du har alt å tjene på at rørleggerarbeidet blir utført av fagkyndige personer. Våre rørleggere har en solid kompetanse og lang erfaring i alt fra oppussing av større bad til enklere baderomsprosjekter. Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert i rørleggerfaget.

Hos oss får du 5 års garanti.

Oppussing av bad til avtalt tid

Våre rørleggeres kompetanse på oppussing av bad involverer en rekke fagområder. Vi har samarbeid med både murer/flislegger, snekker og elektriker, og vi kjenner hverandre godt etter samarbeid i mange oppussinger av bad. Vi har også samarbeid med graveentreprenør, samt firma med spylebil og tvinspeksjon. 

Med Skedsmo rørleggerbedrift skal du føle deg trygg på at du får et godt levert arbeid til avtalt tid og pris.

Kontakt oss

Ønsker du en befaring av ditt bad, eller trenger gode råd og tips? Vi er her for å hjelpe deg. Ta kontakt i dag via kontaktskjemaet nederst på siden. 

Vi deler ikke dine personlige opplysninger med andre.