Om oss

Skedsmo Rørleggerbedrift AS er en lokal bedrift i Lillestrøm kommune med lange tradisjoner, og har solid kompetanse innen mange områder i rørleggerfaget. Vi har 6 ansatte, og et trivelig og inkluderende arbeidsmiljø. Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert på nyheter i rørleggerfaget. Trygghet og kvalitet er viktige verdier for oss.

I dag utfører vi i hovedsak serviceoppdrag, med hovedvekt på sanitæranlegg. Boligene vi utfører oppdrag i er alt fra leiligheter til store borettslag, samt mer eksklusive boliger med høy standard som inneholder komplett gulvarmesystemer med varmepumpe og borrehull. Vi utfører også en rekke oppdrag i forbindelse med oppussing av bad og kjøkken der vi står for alt som har med røranlegg å gjøre. I forbindelse med serviceoppdrag og oppusing av bad og kjøkken har vi samarbeid med murer/flislegger, snekker og firma med spylebil og tv-inspeksjon.

Utvendig røranlegg er noe som vi liker, store som små. Vi utfører alt fra kobling av septikktanker, omlegging av gamle innlegg, samt legging av nye innlegg til eneboliger. Vi legger også hovedledninger, og har utført dette for flere private utbyggere. Vi utfører gavearbeider i samarbeid med en graveentreprenør som utfører all form for grave- og anleggsvirsomhet i forbindelse med slike oppdrag.

Våre kunder er alt fra privatpersoner til større borettslag, og utbyggere i byggebransjen. Vi har også flere rammeavtaler med ulike typer kunder. Verdt å nevne her er blant annet AGA Furuset, Heimen borettslag, Karisveien borettslag, Gjelleråsen borettslag og Bråten boligsameie.


Kompetanse

Ansvarsrett. Vi har sentral godkjenning fra direktoratet for byggkvalitet. Dette er en frivillig ordning som viser at bedrifter oppfyller krav til faglige kvalifikasjoner, har etablerte rutiner for kvalitetssikring og seriøsitet i arbeidet som utføres. For å få godkjenning må alle foretak jevnlige sende inn søknad. Se vår godkjenning her.

Rørentreprenørene. Vi er stolt medlem av bransjeorganisasjonen Rørentreprenørene for rørleggerforetak i Norge. Rørentreprenørene organiserer i dag over 600 foretak, alt fra små til mellomstore bedrifter. Organisasjonen har som formål å stimulere til, og skape forutsetninger for, lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet med høy etisk standard og solid faglig kompetanse. Den viktigste oppgaven til Rørentreprenørene er å synliggjøre rørfagets kompetanse og betydning, og å sikre gode rammevilkår for bransjen.

FFV har utarbeidet Byggebransjens våtromsnorm (BVN) og skal besørge at den er operativ og ajourført. Fagrådet skal dessuten drive utdannings- og informasjonsvirksomhet og i tillegg være et forum for erfaringsutveksling og samarbeid mellom ulike fagmiljøer. FFV vil også bidra økonomisk og faglig til nødvendige forsknings- og utviklingsarbeider, nyttiggjøre seg disse resultatene tverrfaglig og sørge for at de blir spredd. Til FFV's hjemmesider.

Lærebedrift. Skedsmo rørleggerbedrift er en godkjent lærebedrift, og vi er stolte av våre lærlinger. Vi har lang erfaring med å utdanne nye rørleggere.
Les mer om læreordningen her.

  • Rørentreprenørene Norge
  • Sentralt godkjent
  • Godkjent lærebedrift