Rørlegger i Oslo og Akershus

Skedsmo Rørleggerbedrift AS er en rørlegger i Oslo og Akershus med lange tradisjoner innen faget. Vi er også en rørlegger med kompetanse på mange spesielle områder innen rørleggerfaget. Vi har et svært godt arbeidsmiljø og holder oss oppdatert på nye trender i markedet. Vi legger også vekt på å tilegne oss ny kunnskap som rørlegger, når det er aktuelt.

Ta kontakt med Skedsmo Rørleggerbedrift AS for mer informasjon om rørlegger i Oslo og Akershus.

Rørlegger - koordinering med elektriker og snekker

I tillegg til å være en "vanlig tradisjonell rørlegger" i Oslo og Akershus som leverer produkter og tjenester innen VARME, VANN og SANITÆR kan vi være koordinator med andre håndverkere. Det typiske eksemplet på når dette kommer til nytte er ved bygging, eller oppussing av bad og kjøkken.
Vi er en rørlegger som samarbeider med både murer, snekker og elektriker når vi arbeider. Vi kjenner våre samarbeidspartnere svært godt og har utført mange gode jobber sammen. Vi gir også priser på oppussing og renovering av kjøkken og bad. Vi leverer også produkter og tjenester for vaskerom og kjellere.

Rammeavtale på rørlegger

"Rammeavtale på rørlegger" er også en tjeneste vi tilbyr våre kunder. Eksempler på kunder som har rammeavtale på produkter og tjenester er: System Air, Tæruddalen og Åsenenga Boretslag. Vi har også andre kunder som har rammeavtale på rørleggertjenester.

Ta kontakt med Skedsmo Rørleggerbedrift AS for mer informasjon om rammeavtaler på rørlegger i Oslo og Akershus.